Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΛΛΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ 2024

 

Ρέθυμνο, 13/6/2024

 

Ενημερώνουμε τους/τις διαμένοντες/διαμένουσες των Φοιτητικών Κατοικιών Σχολών Ρεθύμνου ότι εγκρίθηκαν από το Πρυτανικό Συμβούλιο (380/11-06-2024 απόφαση) αιτήματα παραμονής κατά τη θερινή περίοδο στις εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Εστίας της Πανεπιστημιούπολης, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

 

Αποτελέσματα αιτήσεων θερινής διαμονής 2024

Οι φοιτητές/φοιτήτριες των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί θα περιμένουν ενημέρωση τις επόμενες μέρες από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας σχετικά με τη μετακίνησή τους σε δωμάτια της Β γειτονιάς. Οι φοιτητές/φοιτήτριες των οποίων η αίτηση έχει απορριφθεί θα πρέπει να αδειάσουν τα δωμάτια και να παραδώσουν το κλειδί τους, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί εδώ: Ανακοίνωση για παράδοση δωματίων

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλώ να επικοινωνείτε με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή τηλεφωνικά 28310-77727, 77742, 77746, 77747.  

Φοιτητική Μέριμνα Σχολών Ρεθύμνου