«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ» (Mens sana in corpore sano)

Σε όλους τους φοιτητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης παρέχεται η δυνατότητα να γυμναστούν στα δύο Πανεπιστημιακά Γυμναστήρια σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου

Λειτουργεί καθημερινά από 09:00 μέχρι 20:30.

Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Βουτών, Ηρακλείου, και διαθέτει ένα πλήρες αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο με όργανα καρδιοαναπνευστικής και μυικής ενδυνάμωση, κλειστή πισίνα 25μέτρων, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και πολλές διαφορετικές αθλητικές ομάδες που μπορείτε να συμμετέχετε.

Περισσότερα στο http://unisport.uoc.gr/ και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

<= Φωτογραφία κλειστής πισίνας 25μέτρων στο Αθλητικό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου.


 

 

 

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου

Λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 12:30 - 14:00 και 16:30 -20:30

Βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρεθύμνου, διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα οργάνων καρδιοαναπνευστικής και μυικής ενδυνάμωσης και πολλές διαφορετικές αθλητικές ομάδες που μπορείτε να επιλέξετε.

Περρισότερα στο http://www.gymreth.blogspot.com/ και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.