Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ, ΣΧΟΛΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ρέθυμνο, 6/6/2024

 

Ενημερώνονται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες της Πανεπιστημιούπολης Γαλλου και στο ΦΠΚ-ΞΕΝΙΑ ότι η παράδοση των δωματίων θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως το τέλος της εξεταστικής των Τμημάτων τους

μέχρι Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 ή μέχρι Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΚ ΓΑΛΛΟΥ

Τα κλειδιά των δωματίων θα πρέπει να παραδίδονται αυτοπροσώπως  στο Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας, εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-14.00) ή κατόπιν συνεννόησης εφόσον η αναχώρηση θα γίνει μη εργάσιμες μέρες και ώρες (28310 – 77742, 77946, 77727, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Παρακαλούμε να μην αφήνετε κλειδιά οπουδήποτε χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα δωμάτια θα πρέπει να παραδοθούν καθαρά και θα πρέπει να απομακρυνθούν όλα τα προσωπικά αντικείμενα των διαμενόντων από τους χώρους της εστίας. Αποσκευές ή άλλα αντικείμενα που θα παραμείνουν σε δωμάτια ή κοινόχρηστους χώρους, θα μεταφέρονται στους κάδους απορριμμάτων, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Όσοι διαμένοντες επιθυμούν, μπορούν να αφήσουν στην αποθήκη το μέγιστο δύο αποσκευές (βαλίτσες ή χαρτόκουτες όχι σακούλες), πάνω στις οποίες θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου. Αποσκευές οι οποίες θα αφήνονται έξω από τις αποθήκες χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και χωρίς τα στοιχεία του κατόχου του, δεν θα φυλάσσονται. Για την αποθήκη θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλ. 28310-77742, 77727 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..   

ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΚ-ΞΕΝΙΑ

Η παράδοση των κλειδιών και των δωματίων θα γίνεται από την Παρασκευή 14/6/2024 (εκτός Σαββατοκύριακου) και για όλη την επόμενη εβδομάδα, στην διαχειρίστρια κ. Σκουλούδη, που θα βρίσκεται στο γραφείο του ΞΕΝΙΑ, ώρες 9.00-14.00.

Πριν την παράδοση θα προηγηθεί έλεγχος των δωματίων για τυχόν φθορές. Τα δωμάτια θα πρέπει να παραδοθούν καθαρά και να έχουν απομακρυνθεί όλα τα σκουπίδια.

Όσοι επιθυμούν να αφήσουν αποσκευές στην αποθήκη, μπορούν να αφήσουν το μέγιστο δύο αποσκευές (βαλίτσες ή χαρτόκουτες, όχι σακούλες), πάνω στις οποίες θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου. Αποσκευές οι οποίες θα αφήνονται έξω από την αποθήκη χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και χωρίς τα στοιχεία του κατόχου τους, δεν θα φυλάσσονται.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραπάνω διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλ. 28310-77050, 2831077727 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..   

 

ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που θα παραμείνουν στην εστία κατά τη θερινή περίοδο θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα μετά την έγκριση των αιτήσεων από το Πρυτανικό Συμβούλιο και θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας για την μετακίνησή τους σε άλλα δωμάτια, της Β πτέρυγας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όσοι διαμένοντες δεν θα κάνουν αίτηση στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και επιθυμούν να πάρουν πίσω την εγγύηση των 90 €, παρακαλούνται να έχουν μαζί τους κατά την παράδοση των κλειδιών, την πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού ή άλλο αποδεικτικό τήρησης τραπεζικού λογαριασμού.  Εναλλακτικά τα παραπάνω μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά, από το ακαδημαϊκό email των διαμενόντων στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου