Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου
Πανεπιστήμιο Κρήτης Πανεπιστήμιο Κρήτης
Κτίριο Διοίκησης ΙΙ, Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 70013 Ηράκλειο Κτίριο Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 Γάλλος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και 
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  2810-39 4879                    fb.com/merimna.uoc
  28310-7 7738
   
Βουλγαράκη Μαρία, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού Γιαννούλη Μαρία, ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού
Αν.Προϊσταμένου Τμ. Εκπαίδευσης και Έρευνας Προϊσταμένη Τμ. Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης
Υπεύθυνη Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου Υπεύθυνη Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου
  2810-39.4899   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   28310-7.7947  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
   
Τσιμπινός Γεώργιος, ΠΕ Χημικός Σαλβαράκης Στέλιος

Υπεύθυνος Στεγαστικού Επιδόματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Διαχείρισης Φοιτητικής Κατοικίας

Υπεύθυνος για θέματα Σίτισης, Διαχείρισης Φοιτητικής Κατοικίας

και Υπεύθυνος Στεγαστικού Επιδόματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2810-39.4888  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  28310-7.7729 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
   
Σεβαστάκη Πελαγία, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού Σκουλούδη Ελισάβετ-Χρυσή
Υπεύθυνη για θέματα Σίτισης Υπεύθυνη για θέματα Στέγασης & Διαχείρισης Φοιτητικού Πολιτιστικού Κέντρου ΞΕΝΙΑ
 2810-39.4890 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
28310-7.7946   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   
Τριανταφύλλου Δημήτριος
Υπεύθ. για θέματα Στέγασης και Εξυπηρέτησης Φοιτητών 
2810-39.4896  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
   
Λιαδάκη Ιωάννα  
Υπεύθυνη Φοιτητικού Πολιτιστικού Κέντρου
 
2810-39.4883   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
   
Μιχελή Κατερίνα (ΕΣΠΑ), Κοινωνική Λειτουργός
 
2810-39.4875  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.