Επίσημη Ιστοσελίδα Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Κρήτης

LOGO FM

Ρέθυμνο/Ηράκλειο 7/11/2022

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

για τις κατηγορίες νεοεισερχόμενων προπτυχιακών φοιτητών από μετεγγραφή, αθλητών και
νεοεισερχόμενων μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων

 

Ενημερώνουμε τις κατηγορίες νεοεισερχόμενων προπτυχιακών φοιτητών από μετεγγραφή, αθλητών και νεοεισερχόμενων μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 του Πανεπιστημίου Κρήτης, ότι όσοι ενδιαφέρονται για την επιδοτούμενη κάρτα αστικής μετακίνησης, θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στον ιστότοπο της Φοιτητικής Μέριμνας www.merimna.uoc.gr, στο πεδίο ΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ. Δικαιολογητικά που αποστέλλονται με όποιο άλλο τρόπο δεν αποτελούν αίτηση και δεν γίνονται δεκτά. 

Οι αιτήσεις  υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία :

από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 έως
και την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 23:59

Οι αιτήσεις αφορούν στην αγορά κάρτας απεριορίστων διαδρομών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, η οποία κοστίζει 20 € το μήνα, και καλύπτει τη μεταφορά από και προς τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, αλλά και σε μεγάλο εύρος του περιαστικού ιστού των δύο πόλεων. 

Οι πίνακες με τους δικαιούχους θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας και όσοι επιλεγούν θα λάβουν εξατομικευμένο email με οδηγίες για την παραλαβή της μηνιαίας κάρτας. 

Οδηγίες για την υποβολή της αίτησης καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα βρείτε πατώντας  ΕΔΩ

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» άξονας προτεραιότητας 6 "Βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος" με τίτλο: "Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής Μέριμνας φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης" και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Επισημαίνεται ότι το έργο δίνει την δυνατότητα επιδοτούμενης αστικής μετακίνησης για δύο ακαδημαϊκά έτη, εφόσον υποβληθεί αίτηση για κάθε ένα ακαδημαϊκό έτος.  

Γραφεία Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου και Ηρακλείου 

espa logo