Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ 2024

 

Ρέθυμνο, 25 Απριλίου 2024

Ενημερώνουμε τους/τις προπτυχιακούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες (άνω του 2ου έτους), μεταπτυχιακούς και υποψήφιους/ες διδάκτορες, που έχουν ακαδημαϊκές υποχρεώσεις (π.χ. πρακτική άσκηση, σεμινάρια, πτυχιακή) και είναι διαμένοντες της φοιτητικής εστίας, ότι σε αποκλειστική προθεσμία από:

Παρασκευή 26 Απριλίου έως και Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για θερινή διαμονή στη Φοιτητική Κατοικία της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου για τους θερινούς μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο 2024).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/φοιτήτριες να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Προσοχή: οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται μόνο από το ιδρυματικό email των αιτούντων. Αιτήσεις οι οποίες έχουν αποσταλεί  από προσωπικούς λογαριασμούς, έχουν ελλιπή δικαιολογητικά ή αποστέλλονται σε άλλο λογαριασμό, πλην του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δεν θα αξιολογηθούν.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  1. Ακαδημαϊκή ταυτότητα
  2. Βεβαίωση διδάσκοντος ότι το σεμινάριο/πτυχιακή εργασία/πρακτική άσκηση απαιτεί την παραμονή του φοιτητή/της φοιτήτριας στην Πανεπιστημιούπολη.
  3. Δήλωση μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 (μπορεί να αντληθεί από το eduportal-δηλώσεις, περίοδος δήλωσης, δεξί κλικ εκτύπωση σε pdf)
  4. Πρόσφατη εκτύπωση αναλυτικής βαθμολογίας (μπορεί να αντληθεί από το eduportal-η καρτέλα μου, μόνο τα περασμένα μαθήματα)

 

Φοιτητική Μέριμνα Σχολών Ρεθύμνου