Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024 ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

 

 

Ανακοινώνονται τα οριστικά αποτέλεσματα για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης στην κατηγορία νεοεισερχόμενων φοιτητών από μετεγγραφή και αθλητών  καθώς και δικαιούχοι από τις λίστες επιλαχόντων για τις Σχολές Ηρακλείου, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΑΘΛΗΤΩΝ &

ΛΙΣΤΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Για την παροχή σίτισης

Το δικαίωμα σίτισης μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 με την αυτοπρόσωπη παρουσία των δικαιούχων φοιτητών/φοιτητριών στα εστιατόρια Ιατρικής και Φοιτητικού Κέντρου και την επίδειξη στο ταμείο της αντιγράφου της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο). 

 

Για την στέγαση  

Η παροχή στέγασης στους δικαιούχους φοιτητές ξεκινά από τις 07/01/2024

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία του φοιτητή δικαιούχου στέγασης (πρωτοετείς προπτυχιακοί φοιτητές με α/α από 1 έως και 3) με τη Φοιτητική Μέριμνα μέχρι και τις 12/01/2024 και επιβεβαίωση ενδιαφέροντος -ανεξάρτητα από την ημερομηνία άφιξης του φοιτητή στο Ηράκλειο-, κατόπιν ηλεκτρονικής ενημέρωσής του, η θέση του θα δίδεται στον επόμενο φοιτητή σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της φοιτητικής μέριμνας.

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου

Όσοι είναι δικαιούχοι δωρεάν στέγασης θα πρέπει να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με τη Φοιτητική μέριμνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι και τις 12/01/2024, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους για στέγαση και να τους δοθεί σχετική βεβαίωση για τη διαμονή τους σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο.

Προσοχή:

Το μήνυμα πρέπει να αποστέλλεται από το ιδρυματικό e-mail του φοιτητή και να αναφέρει:

1) στο Θέμα: ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ 2023-2024 και

2) στο σώμα του e-mail να αναφέρονται:

-       το Ονοματεπώνυμο του φοιτητή

-       ο Αριθμός Μητρώου του φοιτητή

-       το Τμήμα φοίτησης του φοιτητή

-       η ημερομηνία άφιξης του φοιτητή στο ΗράκλειοΓια όσους φοιτητές/τριες βρίσκονται ήδη στο Ηράκλειο θα αναγράφουν «βρίσκομαι ήδη στο Ηράκλειο».

 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου, 21-12-2023