Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ) ΚΑΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ 2023-2024

Ρέθυμνο, 6/11/2023

Ενημερώνουμε τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες των Σχολών Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης των κατηγοριών Νεοεισερχόμενοι Προπτυχιακοί Αλλογενείς-Αλλοδαποί και Νεοεισερχόμενοι Μεταπτυχιακοί, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 για τα παρακάτω: 

Για τη ΣΙΤΙΣΗ

Πίνακας δικαιούχων σίτισης 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που ο ΑΜ τους βρίσκεται στον πίνακα δικαιούχων θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το δικαίωμα σίτισης με τη φυσική παρουσία τους στο εστιατόριο της Πανεπιστημιούπολης, από αύριο 7/11/2023. 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που έχουν εγκεκριμένη αίτηση και ο ΑΜ δεν υπάρχει στην συνημμένο πίνακα, βρίσκονται στους επιλαχόντες και θα περιμένουν επόμενες λίστες δικαιούχων. 

Για τη ΣΤΕΓΑΣΗ

Πίνακας δικαιούχων στέγασης 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που ο ΑΜ τους βρίσκεται στον πίνακα δικαιούχων θα μπορούν να παραλάβουν κλειδί για δωμάτιο στην εστία της Πανεπιστημιούπολης

από την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 έως και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από το Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας, ώρες 9.00-14.00. 

Όποιος/α φοιτητής/φοιτήτρια αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με email με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

Σε περίπτωση που ο/η δικαιούχος φοιτητής/φοιτήτρια δεν ανταποκριθεί εντός των οριζόμενων προθεσμιών, η θέση θα παραχωρηθεί σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

Σε περίπτωση που κάποιος/α δικαιούχος δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του κλειδιού είναι η κατάθεση από το/τη δικαιούχο φοιτητή/φοιτήτρια, του ποσού των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Ο/Η φοιτητής/φοιτήτρια θα πρέπει κατά την ημέρα παραλαβής του δωματίου, να παραδώσει στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας την απόδειξη καταβολής της εγγύησης. Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών/φοιτητριών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα πρέπει να γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ως αιτιολογία να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/φοιτήτριας, ο Αριθμός Μητρώου Τμήματος και η παρατήρηση "Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου".

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου