Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Ρέθυμνο, 10/10/2023

Ενημερώνουμε τους νεοεισερχόμενους προτπυχιακούς φοιτητές και τις φοιτήτριες των Σχολών Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στις 09/10/2023 οι αιτήσεις που αντιστοιχούν στους αριθμούς μητρώου - τμήμα και βρίσκονται στους παρακάτω πίνακες έχουν αξιολογηθεί και δεν έχουν εκκρεμότητες.

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για στέγαση 

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για σίτιση

Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω πίνακες αξιολόγησης, δεν αποτελούν τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων, παρέχουν μόνο ενημέρωση σχετικά με τις πλήρεις δικαιολογητικών ή μη αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της διαδικασίας των ενστάσεων και την έγκρισή τους από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και το Πρυτανικό Συμβούλιο.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που υπέβαλαν αίτηση και δεν βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους - τμήμα στους συνημμένους πίνακες, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email για τυχόν παρατηρήσεις στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Αιτήσεις θεραπείας - ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης και αποστολή ελλιπών δικαιολογητικών σύμφωνα με τον εξατομικευμένο πίνακα αξιολόγησης που έχει λάβει κάθε αιτών φοιτητής/αιτούσα φοιτήτρια, δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από το ακαδημαϊκό email των φοιτητών/φοιτητριών,

σε αποκλειστική προθεσμία έως και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας, κανένα ελλιπές δικαιολογητικό δεν γίνεται δεκτό και καμία αίτηση δεν δύναται να αξιολογηθεί.

 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου