Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2023-2024

Ρέθυμνο, 19/07/2023

 

Ενημερώνουμε τους  φοιτητές και τις φοιτήτριες των Σχολών Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στις 17/7/2023, οι αιτήσεις που αντιστοιχούν στους αριθμούς μητρώου - τμήμα και βρίσκονται στους παρακάτω πίνακες έχουν αξιολογηθεί και δεν έχουν εκκρεμότητες.

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για στέγαση 

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για σίτιση

Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που υπέβαλαν αίτηση και δεν βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους - τμήμα στους συνημμένους πίνακες, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email για τυχόν παρατηρήσεις στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Αιτήσεις θεραπείας - ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης και αποστολή ελλιπών δικαιολογητικών σύμφωνα με τον εξατομικευμένο πίνακα αξιολόγησης που έχει λάβει κάθε αιτών φοιτητής/αιτούσα φοιτήτρια, δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από το ακαδημαϊκό email των φοιτητών/φοιτητριών,

σε αποκλειστική προθεσμία έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας, κανένα ελλιπές δικαιολογητικό δεν γίνεται δεκτό και καμία αίτηση δεν δύναται να αξιολογηθεί.

Επισημαίνεται ότι οι παραπάνω πίνακες αξιολόγησης, δεν αποτελούν τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων, παρέχουν μόνο ενημέρωση σχετικά με τις πλήρεις δικαιολογητικών ή μη αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της διαδικασίας των ενστάσεων και την έγκρισή τους από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και το Πρυτανικό Συμβούλιο.

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου