Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2023

 

Ενημερώνονται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες της Πανεπιστημιούπολης και στο ΦΠΚ-ΞΕΝΙΑ, ότι η παράδοση των δωματίων θα πρέπει να γίνει, ακολουθώντας της παρακάτω οδηγίες,

το αργότερο έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Για τους διαμένοντες του ΞΕΝΙΑ

Τα κλειδιά των δωματίων θα πρέπει να μπαίνουν σε κλειστό φάκελο, στον οποίο να αναγράφεται το όνομα του φοιτητή/της φοιτήτριας και ο αριθμός του δωματίου και να ρίχνονται στη θυρίδα που βρίσκεται στο ισόγειο του ΞΕΝΙΑ απέναντι από τη σκάλα. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αποστέλλεται email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο να ενημερώνει ο φοιτητής/η φοιτήτρια για την αποχώρησή του από το δωμάτιο. Εναλλακτικά η παράδοση των κλειδιών μπορεί να γίνεται αυτοπροσώπως στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 9.00-14.00.

Τα δωμάτια θα πρέπει να παραδοθούν καθαρά και να έχουν απομακρυνθεί όλα τα σκουπίδια.

Όσοι επιθυμούν να αφήσουν αποσκευές στην αποθήκη, μπορούν να αφήσουν το μέγιστο δύο αποσκευές (βαλίτσες ή χαρτόκουτες, όχι σακούλες), πάνω στις οποίες θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου. Για την αποθήκη θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με τη διαχειρίστρια του ΞΕΝΙΑ στο τηλ. 28310-77946 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αποσκευές οι οποίες θα αφήνονται έξω από τις αποθήκες χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και χωρίς τα στοιχεία του κατόχου του, δεν θα φυλάσσονται.

 

Για τους διαμένοντες στην Φοιτητική Κατοικία της Πανεπιστημιούπολης

Τα κλειδιά των δωματίων θα πρέπει να παραδίδονται αυτοπροσώπως  στο Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας, εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-14.00) ή κατόπιν συνεννόησης εφόσον η αναχώρηση θα γίνει μη εργάσιμες μέρες και ώρες (28310 – 77742, 77946, 77727, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Παρακαλούμε να μην αφήνετε κλειδιά οπουδήποτε χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας.

Επειδή κατά τους θερινούς μήνες θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης και τα δωμάτια θα παραμείνουν ανοικτά, θα πρέπει να απομακρυνθούν όλα τα προσωπικά αντικείμενα των διαμενόντων από τους χώρους της εστίας. Αποσκευές ή άλλα αντικείμενα που θα παραμείνουν σε δωμάτια ή κοινόχρηστους χώρους, θα απομακρύνονται χωρίς άλλη ειδοποίηση από τα συνεργεία.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που θα παραμείνουν στην εστία κατά τη θερινή περίοδο, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας για την μετακίνησή τους σε άλλα δωμάτια, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. 

Όσοι διαμένοντες επιθυμούν, μπορούν να αφήσουν στην αποθήκη το μέγιστο δύο αποσκευές (βαλίτσες ή χαρτόκουτες, όχι σακούλες), πάνω στις οποίες θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου. Αποσκευές οι οποίες θα αφήνονται έξω από τις αποθήκες χωρίς προηγούμενη συνεννόηση και χωρίς τα στοιχεία του κατόχου του, δεν θα φυλάσσονται. Για την αποθήκη θα πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το διαχειριστή της εστίας στο τηλ. 28310-77742 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..   

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Όσοι διαμένοντες δεν θα κάνουν αίτηση στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και επιθυμούν να πάρουν πίσω την εγγύηση των 90 € παρακαλούνται να έχουν μαζί τους κατά την παράδοση των κλειδιών, την πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού ή άλλο αποδεικτικό τήρησης τραπεζικού λογαριασμού.  Εναλλακτικά τα παραπάνω μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά, από το ακαδημαϊκό email των διαμενόντων στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (28310-77727, 77746, 77742, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου