Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

 

Ρέθυμνο, 8 Δεκεμβρίου 2022

 

Ανακοινώνονται τα οριστικά αποτέλεσματα για την παροχή δωρεάν σίτισης και οι δικαιούχοι για στέγαση στην κατηγορία προπτυχιακών φοιτητών από μετεγγραφή για της Σχολές Ρεθύμνου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023: 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ

Για την παροχή σίτισης

Το δικαίωμα σίτισης μπορεί να ενεργοποιηθεί από την Δευτέρα 12/12/2022 με την αυτοπρόσωπη παρουσία των δικαιούχων φοιτητών στο εστιατόριο της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου και την επίδειξη στο ταμείο της αντιγράφου της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) ή της βεβαίωσης σπουδών.

Για την στέγαση 

Οι δικαιούχοι φοιτητές μπορούν να παρλάβουν τα κλειδιά για τα δωμάτια στις φοιτητικές κατοικίες από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 14 δεκεμβρίου και ώρες 9.00-14.00, από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου. 

Όποιος/α φοιτητής/φοιτήτρια αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με email με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

Σε περίπτωση που ο/η δικαιούχος φοιτητής/φοιτήτρια δεν ανταποκριθεί εντός των οριζόμενων προθεσμιών, η θέση θα παραχωρηθεί σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

Σε περίπτωση που κάποιος/α δικαιούχος δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του κλειδιού είναι η κατάθεση από το/τη δικαιούχο φοιτητή/φοιτήτρια, του ποσού των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Ο/Η φοιτητής/φοιτήτρια θα πρέπει κατά την ημέρα παραλαβής του δωματίου, να παραδώσει στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας την απόδειξη καταβολής της εγγύησης. Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών/φοιτητριών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα πρέπει να γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Ως αιτιολογία να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/φοιτήτριας, ο Αριθμός Μητρώου Τμήματος και η παρατήρηση "Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου".

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν διαβάσει τον Κανονισμό Λειτουργίας των Φοιτητικών Κατοικιών, καθώς με την παράδοση του κλειδιού θα υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό διαμονής που περιέχει τους όρους της φιλοξενίας όπως αναφέρονται στον Κανονισμό, και που όλοι/όλες οι φιλοξενούμενοι/ες οφείλουν να τηρούν. 

Σε περίπτωση που υπάρξει διαθεσιμότητα κλινών, θα αναρτηθεί και νέος πίνακας δικαιούχων, το επόμενο διάστημα. 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου