Επίσημη Ιστοσελίδα Φοιτητικής Μέριμνας Πανεπιστημίου Κρήτης

Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Ρέθυμνο, 8 Δεκεμβρίου 202

Καλούνται οι νεοεισερχόμενοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Σχολών Ρεθύμνου, που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα να παραλάβουν κλειδί για δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες Ρεθύμνου

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ 

 

Η παραλαβή των κλειδιών θα γίνεται από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη14 Δεκεμβρίου  από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου και ώρες 9.00-14.00. 

Όποιος/α φοιτητής/φοιτήτρια αδυνατεί για οποιοδήποτε λόγο να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσει με email με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

Σε περίπτωση που ο/η δικαιούχος φοιτητής/φοιτήτρια δεν ανταποκριθεί εντός των οριζόμενων προθεσμιών, η θέση θα παραχωρηθεί σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

Σε περίπτωση που κάποιος/α δικαιούχος δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο σε επιλαχόντα/επιλαχούσα. 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του κλειδιού είναι η κατάθεση από το/τη δικαιούχο φοιτητή/φοιτήτρια, του ποσού των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Ο/Η φοιτητής/φοιτήτρια θα πρέπει κατά την ημέρα παραλαβής του δωματίου, να παραδώσει στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας την απόδειξη καταβολής της εγγύησης. Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών/φοιτητριών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα πρέπει να γίνει στην Τράπεζα Πειραιώς, στο λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Ως αιτιολογία να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/φοιτήτριας, ο Αριθμός Μητρώου Τμήματος και η παρατήρηση "Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου".

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν διαβάσει τον Κανονισμό Λειτουργίας των Φοιτητικών Κατοικιώνκαθώς με την παράδοση του κλειδιού θα υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό διαμονής που περιέχει τους όρους της φιλοξενίας όπως αναφέρονται στον Κανονισμό, και που όλοι/όλες οι φιλοξενούμενοι/ες οφείλουν να τηρούν. 

Σε περίπτωση που υπάρξει διαθεσιμότητα κλινών, θα αναρτηθεί και νέος πίνακας δικαιούχων, το επόμενο διάστημα. 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου