Ηράκλειο 05/08/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

&

1ος ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)      

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Ενημερώνουμε τους φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου ότι οι θετικά αξιολογημένες αιτήσεις των φοιτητών (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών/υποψηφίων διδακτόρων) για την παροχή δωρεάν στέγασης κατά το ακαδ. Έτος 2022-23 ανέρχονται σε 123 και παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα ταξινομημένοι ανά Τμήμα και ανά αύξοντα Αριθμό Μητρώου και με αναφορά της σειράς κατάταξης.

Ø  Πίνακας Θετικά αξιολογημένων αιτήσεων δωρεάν στέγασης

Από τον παραπάνω πίνακα οι δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν στέγασης παρουσιάζονται στον ακόλουθο πίνακα, ταξινομημένοι ανά Τμήμα και ανά αύξοντα Αριθμό Μητρώου και με αναφορά της σειρά κατάταξης (από 1 έως και 87 για τους προπτυχιακούς φοιτητές / από 1 έως και 3 για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές/ υποψήφιους διδάκτορες), όπως έχει προκύψει από την μοριοδότηση/ αξιολόγηση των αιτήσεων.

Ø  Πίνακας Δικαιούχων δωρεάν στέγασης

Οι φοιτητές που διαπιστώνουν ότι ο Αριθμός Μητρώου τους περιλαμβάνεται στον τελευταίο πίνακα - πίνακα των δικαιούχων - θα πρέπει να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά με την Φοιτητική μέριμνα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να επιβεβαιώσουν το ενδιαφέρον τους για στέγαση και να τους δοθεί σχετική βεβαίωση για τη διαμονή τους σε συνεργαζόμενο ξενοδοχείο.

Προσοχή:

Το μήνυμα πρέπει να αποστέλλεται από το ιδρυματικό e-mail του φοιτητή και να αναφέρει στο

Θέμα: ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ 2022-2023

& στο σώμα του e-mail να αναφέρονται

-       το Ονοματεπώνυμο του φοιτητή,

-       ο Αριθμός Μητρώου του φοιτητή

-       το Τμήμα φοίτησης του φοιτητή

-       η ημερομηνία άφιξης του φοιτητή στο Ηράκλειο.

Η παροχή στέγασης στους δικαιούχους φοιτητές ξεκινά από τις 28/8/2022.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία του φοιτητή δικαιούχου στέγασης με τη Φοιτητική Μέριμνα μέχρι και τις 15/9/2022 και επιβεβαίωση ενδιαφέροντος -ανεξάρτητα από την ημερομηνία άφιξης του φοιτητή στο Ηράκλειο-, κατόπιν ηλεκτρονικής ενημέρωσής του, η θέση του θα δίδεται στον επόμενο φοιτητή σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης.

Επισημαίνουμε ότι θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση καθώς από 10/10/2022 θα είναι διαθέσιμες επιπλέον κλίνες.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τακτικά τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της φοιτητικής μέριμνας.

 

  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου