ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ / ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 Ηράκλειο, 25/08/2021

I) ΣΙΤΙΣΗ: Ενημερώνουμε τους ενεργούς φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους Διδάκτορες), όλων των κύκλων σπουδών, των Σχολών Ηρακλείου του ΠΚ, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ότι οι Δικαιούχοι φοιτητές βρίσκονται στον πίνακα που ακολουθεί:

 Πίνακας Δικαιούχων φοιτητών όλων των κύκλων σπουδών, των Σχολών Ηρακλείου για δωρεάν σίτιση (εδώ)

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει της κείμενης Νομοθεσίας και του Συστήματος Μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών/η αιτούσα οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 Η διαδικασία ενεργοποίησης του δικαιώματος της παροχής δωρεάν σίτισης, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία και θα έχει ως ακολούθως :

Α) Ο/Η δικαιούχος δωρεάν σίτισης που βρίσκεται στον παραπάνω οριστικό πίνακα στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από το ιδρυματικό του/της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , δηλώνοντας:

1. τον αριθμό της ακαδημαϊκής του ταυτότητας (barcode)

2. την ημερομηνία άφιξης του/της στο Ηράκλειο,

Β) Το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στη συνέχεια θα του/της στείλει απάντηση στην ηλεκτρονική του/της διεύθυνση με ενημέρωση για την ημερομηνία ενεργοποίησης της ακαδημαϊκής του/της ταυτότητας (πάσο) για την παροχή δωρεάν σίτισης.

Η παροχή δωρεάν σίτισης ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου του 2021.

Η διανομή φαγητού (πρωϊνό-μεσημεριανό-βραδινό) θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε πακέτο.

Θερμή παράκληση: Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των οικονομικών πόρων που διατίθενται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ζητάτε την ενεργοποίηση της παροχής την ημέρα άφιξης σας στο Ηράκλειο και όχι νωρίτερα, διασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο περισσότερες θέσεις δωρεάν σίτισης για τους συναδέλφους σας. 

Η περίοδος κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας για την παροχή δωρεάν σίτισης είναι :

31 Αυγούστου έως και 25 Σεπτεμβρίου 2021

 

II) ΣΤΕΓΑΣΗ: Ενημερώνουμε τους ενεργούς νεοεισερχόμενους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους Διδάκτορες) των Σχολών Ηρακλείου του ΠΚ, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, ότι οι Δικαιούχοι φοιτητές βρίσκονται στον πίνακα που ακολουθεί :

Πίνακας Δικαιούχων φοιτητών όλων των κύκλων σπουδών, των Σχολών Ηρακλείου για δωρεάν στέγαση (εδώ)

Διαδικασία Παραλαβής Δωματίου:

Ο/Η δικαιούχος δωρεάν στέγασης που βρίσκεται στον παραπάνω πίνακα και επιθυμεί να στεγαστεί άμεσα στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα από το ιδρυματικό του/της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας την ημέρα άφιξης του/της στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα του/της σταλεί από το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας ηλεκτρονικό μήνυμα με επισυναπτόμενη τη σχετική βεβαίωση που θα πρέπει να καταθέσει στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη του/της εκεί, ώστε να παραλάβει δωμάτιο.

Επισημαίνεται ότι οι Δικαιούχοι δωρεάν στέγασης που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στην πόλη του Ηρακλείου, λόγω της πανδημίας και της διαδικτυακής εκπαίδευσης, θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν το δωμάτιο μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Επιπρόσθετα, παρακαλούνται όσοι από τους δικαιούχους δεν επιθυμούν για οποιονδήποτε λόγο να παραλάβουν δωμάτιο για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου