Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Ηράκλειο, 26/8/2020

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν παροχής δωρεάν σίτισης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και των ενστάσεων ο  Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

 

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Σίτισης-Σχολές Ηρακλείου (PDF) 

 

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Η διαδικασία ενεργοποίησης της παροχής δωρεάν σίτισης θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά και θα έχει ως ακολούθως :

Α) Ο/Η δικαιούχος δωρεάν σίτισης που βρίσκεται στον παραπάνω οριστικό πίνακα στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από το ιδρυματικό του/της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , δηλώνοντας:

1. τον αριθμό της ακαδημαϊκής του ταυτότητας (barcode)

2. την ημερομηνία άφιξης του/της στο Ηράκλειο,

Β) Το γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στη συνέχεια θα του/της στείλει απάντηση στην ηλεκτρονική του/της διεύθυνση με ενημέρωση για την ημερομηνία ενεργοποίησης της ακαδημαϊκής του/της ταυτότητας (πάσο) για την παροχή δωρεάν σίτισης.

Η παροχή δωρεάν σίτισης ξεκινάει την 1 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η διανομή φαγητού (πρωϊνό-μεσημεριανό-βραδινό) θα πραγματοποιείται αποκλειστικά σε πακέτο.

Σημαντική Επισήμανση : Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των οικονομικών πόρων που διατίθενται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ζητάτε την ενεργοποίηση της παροχής την ημέρα άφιξης σας στο Ηράκλειο και όχι νωρίτερα, διασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο περισσότερες θέσεις δωρεάν σίτισης για τους συναδέλφους σας. 

Η περίοδος κατά την οποία έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας για την παροχή δωρεάν σίτισης είναι :

31 Αυγούστου έως και 30 Οκτωβρίου 2020

 

  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου