Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Ηράκλειο, 24/8/2020

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν δωρεάν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν έως τις 23 Αυγούστου, ο  Οριστικός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Στέγασης-Σχολές Ηρακλείου (PDF) 

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019 και έπειτα από την περίοδο των ενστάσεων που έληξε στις 23 Αυγούστου.

 Η διαδικασία παραλαβής δωματίου θα είναι η εξής :

Ο/Η δικαιούχος δωρεάν στέγασης που βρίσκεται στον παραπάνω οριστικό πίνακα στέλνει mail από το ιδρυματικό του/της email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας την ημέρα άφιξης του/της στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια θα του/της σταλεί mail με επισυναπτόμενη τη σχετική βεβαίωση που θα πρέπει να καταθέσει στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη του/της εκεί, ώστε να παραλάβει δωμάτιο. Το ξενοδοχείο στο οποίο θα φιλοξενηθείτε είναι το  Vanisko στην Αμμουδάρα, Α. Παπανδρέου 7.

Η διαμονή στο ξενοδοχείο ξεκινάει από τις 24 Αυγούστο 2020.

Προσοχή : Οι δικαιούχοι δωρεάν στέγασης θα πρέπει να έχουν παραλάβει το δωμάτιο έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση χάνουν τη θέση τους η οποία παραχωρείτε σε επιλαχόντα.

Καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη, παρακαλούντε όσοι από τους δικαιούχους δεν θέλουν να κάνουν χρήση του δωματίου να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο μας προκειμένου να παραχωρηθεί η θέση τους σε επιλαχόντα.

Επιλαχόντες θεωρούνται όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές των οποίων η αίτηση τους έχει εγκριθεί και βρίσκονται σε απόλυτη σειρά κατάταξης με φθίνουσα κλίμακα μορίων και σε περίπτωση ισοψηφίας με φθίνουσα κλίμακα εισοδήματος (κατά κεφαλήν εισόδημα).

Εφόσον δημιουργηθεί κάποια κενή θέση μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, θα ειδοποιηθεί ο πρώτος επιλαχόντας τηλεφωνικά.

 

  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου