ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ 2020-2021 ΧΩΡΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ 

 

Ρέθυμνο, 06/08/2020

Ενημερώνουμε τους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ρεθύμνου ΠΚ, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ότι οι αιτήσεις που βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα έχουν αξιολογηθεί και δεν έχουν εκκρεμότητες.

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για στέγαση 

Πίνακας αξιολογημένων αιτήσεων για σίτιση

Παρακαλούνται οι φοιτητές που υπέβαλαν αίτηση και δεν βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους στον συνημμένο πίνακα, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email για τυχόν παρατηρήσεις στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Τυχόν ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης ή αποστολή ελλιπών δικαιολογητικών σύμφωνα με τον εξατομικευμένο πίνακα αξιολόγησης που έχει λάβει κάθε αιτών φοιτητής, δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.αποκλειστικά μέχρι και τις 23 Αυγούστου.

Μετά το πέρας της άνω προθεσμίας κανένα ελλιπές δικαιολογητικό δεν θα παραλαμβάνεται και καμία αίτηση δεν θα αξιολογείται.

Επισημαίνεται ότι ο παρών πίνακας δεν αποτελεί τον οριστικό πίνακα αποτελεσμάτων των αιτήσεων, αλλά παρέχει μόνο ενημέρωση σχετικά με τις πλήρεις δικαιολογητικών ή μη αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Ο οριστικός πίνακας θα αναρτηθεί μετά το πέρας της διαδικασίας των ενστάσεων και την έγκρισή του από  το Πρυτανικό Συμβούλιο.

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου