Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Ηράκλειο, 6/8/2020

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν δωρεάν σίτιση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και έγκριση από το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης ο  Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

 

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Σίτισης-Σχολές Ηρακλείου  

 

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Περίοδος ενστάσεων :  6 έως 23 Αυγούστου  αποκλειστικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων καθώς και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της δωρεάν σίτισης θα αναρτηθούν στις 27 Αυγούστου.

 

  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου