Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Ηράκλειο, 6/8/2020

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν δωρεάν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και έγκριση από το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης ο  Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

 

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Στέγασης-Σχολές Ηρακλείου  

 

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Περίοδος ενστάσεων :  6 έως 23 Αυγούστου  αποκλειστικά μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων θα αναρτηθεί στις 24 Αυγούστου οπότε και ξεκινά η παροχή της δωρεάν στέγασης στους δικαιούχους.

 Η διαδικασία παραλαβής δωματίου θα είναι η εξής : μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων ο δικαιούχος δωρεάν στέγασης στέλνει mail από το ιδρυματικό του email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας την ημέρα άφιξης του στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια θα του σταλεί mail με επισυναπτόμενη τη σχετική βεβαίωση που θα πρέπει να καταθέσει στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη του εκεί, ώστε να παραλάβει δωμάτιο.

Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει καθοριστεί από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ο τρόπος παροχής της Δωρεάν Στέγασης των φοιτητών των σχολών του Ηρακλείου για το ακ. έτος 2020-2021.

  Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου