Φοιτητική Μέριμνα|Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για θερινή διαμονή στις Φοιτητικές Κατοικίες Ρεθύμνου 2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου, προπτυχιακούς (3ου έτους και άνω), μεταπτυχιακούς και υποψήφιους Διδάκτορες, ότι σε αποκλειστική προθεσμία από:

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 έως και Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για θερινή διαμονή στη Φοιτητική Κατοικία της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου, για τους θερινούς μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο 2020). Οι προϋποθέσεις θερινής διαμονής Φοιτητών προσδιορίζονται στον Εσωτερικό Κανονισμό Φοιτητικών Κατοικιών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Δωμάτια -σε ποσοστό 40% επί του συνόλου- θα διατεθούν δωρεάν σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή πρέπει να ολοκληρώσουν ακαδημαϊκές υποχρεώσεις (πρακτική άσκηση, εργαστηριακές, πτυχιακές, σεμιναριακές εργασίες) οι οποίες αποδεικνύονται με βεβαίωση του διδάσκοντος. Επίσης αντί αντιτίμου -ένα ευρώ (1€) ημερησίως- μπορούν να παραμένουν στην εστία, μέχρι τη συμπλήρωση του παραπάνω ποσοστού, φοιτητές οι οποίοι επικαλούνται λόγους εργασίας κοινωνικούς ή οικογενειακούς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1.     Βεβαίωση διδάσκοντος ότι το σεμινάριο/πτυχιακή εργασία/πρακτική άσκηση απαιτεί την παραμονή του φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη.

2.     Βεβαίωση από τη Γραμματεία του Τμήματος των μαθημάτων που έχουν δηλωθεί στο ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 - εναλλακτικά η δήλωση των μαθημάτων σας για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 δύναται να εκτυπωθεί από εσάς, από το student web.

3.     Πρόσφατο πιστοποιητικό Αναλυτικής βαθμολογίας.

Προσοχή: οι αιτήσεις πρέπει να αποστέλλονται μόνο από το ακαδημαϊκό email των αιτούντων. Αιτήσεις οι οποίες έχουν αποσταλεί από προσωπικούς λογαριασμούς, έχουν ελλιπή δικαιολογητικά ή αποστέλλονται σε άλλο λογαριασμό, πλην του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δεν δύνανται να αξιολογηθούν.

Φοιτητική Μέριμνα Σχολών Ρεθύμνου