Παράδοση κλειδιών δωματίων Φοιτητικών Κατοικιών Ρεθύμνου

Ενημερώνονται οι διαμένοντες στις Φοιτητικές Κατοικίες της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου και του ΦΠΚ-ΞΕΝΙΑ, ότι η παραμονή στα δωμάτια παρατείνεται έως την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020. Όλοι οι διαμένοντες θα πρέπει να αδειάσουν τα δωμάτια και να παραδώσουν τα κλειδιά τους αυστηρά έως την ως άνω ημερομηνία.

Τα κλειδιά των δωματίων θα πρέπει να παραδίδονται στο Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας, εργάσιμες ημέρες και ώρες (09.00-14.00) και κατόπιν συνεννόησης (28310-77946, 77727, 77742, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να προηγηθεί ο έλεγχος των δωματίων από τους διαχειριστές.

Όσοι διαμένοντες επιθυμούν να πάρουν πίσω την εγγύηση των 90 € παρακαλούνται να έχουν μαζί τους κατά την παράδοση των κλειδιών, την πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού, στον οποία να είναι δικαιούχοι.  

Αποθήκευση αποσκευών

Όσοι διαμένοντες επιθυμούν, μπορούν να αφήσουν στην αποθήκη μια βαλίτσα και μια χειραποσκευή, πάνω στις οποίες θα αναγράφεται ευκρινώς το όνομα και το τηλέφωνο του κατόχου.

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου