logo

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2019-2020

ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ  ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ρέθυμνο, 10/10/2019

Ανακοινώνεται στους πρωτοετείς φοιτητές των Σχολών Ρεθύμνου, οι οποίοι αιτήθηκαν παροχής δωρεάν σίτισης & στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών Ρεθύμνου  προέκυψαν οι παρακάτων πίνακες:

Προσωρινός Πίνακας αιτήσεων στέγασης 

Προσωρινός Πίνακας αιτήσεων σίτισης.

 Οι πίνακες καταρτίστηκαν βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019 και όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά.

Παρακαλούμε όποιοι φοιτητές υπέβαλαν αίτηση για στέγαση και δε βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους στους συνημμένους πίνακες, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email, για τις όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Τυχόν ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.αποκλειστικά μέχρι και την  Παρασκευή, 18  Οκτωβρίου 2019. Μετά το πέρας της προθεσμίας καμία αίτηση δεν δύναται να αξιολογηθεί

Επισημαίνεται:      

  Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για  μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε με e-mail άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.

       Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας ο πίνακας μοριοδότησης θα επικαιροποιηθεί και θα αναρτηθεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

Οι φοιτητές που αναφέρονται στον παραπάνω προσωρινό αιτήσεων σίτισης, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το δικαιώμα τους  από την Δευτέρα 14/10/2019 

(ωράριο εξυπηρέτησης : Δευτέρα έως Παρασκευή  από  09:00 έως 14:00.)

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Οι φοιτητές που αναφέρονται στον παραπάνω προσωρινό πίνακα αιτήσεων στέγασης,  δύναται να εξυπηρετηθούν αρχικά έως τον αριθμό 81, οι υπόλοιποι είναι επιλαχόντες. Στην  περίπτωση που υπάρξουν αρνήσεις ή ακυρώσεις από τους πρώτους δικαιούχους, οι κενές θέσεις θα πληρωθούν από τον πίνακα επιλαχόντων με απόλυτη σειρά κατάταξης μορίων.

Η  παραλαβή κλειδιών για δωμάτιο στις Φοιτητικές Κατοικίες θα γίνεται σε αποκλειστική προθεσμία την Παρασκευή 11-10-2019, ώρες 9.00 - 14.00 από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου και από τη Δευτέρα 14-10-2019 έως και την Παρασκευή 18-10-2019  και ώρες 9.00 – 14.00 από το ΦΠΚ ΞΕΝΙΑ (Νικ. Ψαρρού 46, Ρέθυμνο).

Όποιος φοιτητής για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει έγκαιρα (εντός της παραπάνω προθεσμίας) να επικοινωνήσει από το ακαδημαϊκό του e-mail με τη Φοιτητική Μέριμνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

-- Σε περίπτωση που ο δικαιούχος φοιτητής δεν ανταποκριθεί εντός των οριζομένων προθεσμιών, η θέση θα παραχωρηθεί σε επιλαχόντες.

-- Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δωματίου δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email τη Φοιτητική Μέριμνα, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο στους επιλαχόντες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί κλειδί δωματίου είναι να έχει καταβληθεί από το δικαιούχο φοιτητή το ποσό των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου τους», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό  ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως αιτιολογία πρέπει να αναγράφει: «Ονοματεπώνυμο φοιτητή», «Αριθμός Μητρώου Τμήματος» & «Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου».

Χωρίς την προσκόμιση του καταθετήριου της Τράπεζας ο φοιτητής δε μπορεί να παραλάβει κλειδί δωματίου.

Οι δικαιούχοι με την παραλαβή των κλειδιών δεσμεύονται στην τήρηση του «Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Φοιτητικής Κατοικίας του Πανεπιστημίου Κρήτης». 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου