Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Ηράκλειο, 10/10/2019

Ανακοινώνεται τους πρωτοετείς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020,  ότι έπειτα από αξιολόγηση της Επιτροπής Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων πρωτοετών φοιτητών στέγασης έχει ως εξής:

Πίνακας Κατάταξης Παροχής Στέγασης Πρωτοετών Σχολών Ηρακλείου 2019-2020

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης.  Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο υποψήφιος οφείλει να ενημερώσει αμέσως το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο έως 18/10/2019, επισυνάπτοντας και τα σχετικά δικαιολογητικά, προκειμένου να διορθωθεί τυχόν σφάλμα.

Οι ενεργοί φοιτητές που αναφέρονται στον πίνακα κατάταξης και δικαιούνται στέγαση να περάσουν από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ηρακλείου (Κτίριο Διοίκησης ΙΙ, Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου) για την παραλαβή βεβαίωσης Στέγασης σε ξενοδοχείο της πόλης από

10/10/2019 έως 18/10/2019 Δευτ.-Παρ. 09:00-14:00.

Απαιτείται υπογραφή στη βεβαίωση Στέγασης και από το δικαιούχο που δεσμεύεται στην τήρηση του «Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Φοιτητικής Κατοικίας του Πανεπιστημίου Κρήτης». 

Σε περίπτωση που υπάρξουν αρνήσεις ή ακυρώσεις από τους δικαιούχους εντός της παραπάνω προθεσμίας, οι κενές θέσεις θα πληρωθούν από τον πίνακα επιλαχόντων με απόλυτη σειρά κατάταξης μορίων.

 

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου