Δεύτερη ανακοίνωση για παραλαβή κλειδιών δωματίων από επιλαχόντες φοιτητές

Ρέθυμνο, 18/09/2019

Καλούνται οι επιλαχόντες φοιτητές του συνημμένου πίνακα να παραλάβουν κλειδί για δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου από Τετάρτη 18/09/2019 έως και Παρασκευή 20/09/2019 και ώρες 9.00 – 14.00 από το Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας.

Όποιος φοιτητής για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει έγκαιρα να επικοινωνήσει με e-mail με τη Φοιτητική Μέριμνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δωματίου δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email τη Φοιτητική Μέριμνα, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο στους επιλαχόντες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί κλειδί δωματίου είναι να έχει καταβληθεί από το δικαιούχο φοιτητή το ποσό των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου τους», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως αιτιολογία πρέπει να αναγράφει: «Ονοματεπώνυμο φοιτητή», «Αριθμός Μητρώου Τμήματος» & «Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου».

Χωρίς την προσκόμιση του καταθετήριου της Τράπεζας ο φοιτητής δε μπορεί να παραλάβει κλειδί δωματίου.

Δεύτερος Συμπληρωματικός Πίνακας επιλαχόντων δικαιούχων

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου