ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Παραλαβή δωματίων/κλειδιών από δικαιούχους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Ρέθυμνο, 22/08/2019

Ενημερώνουμε τους φοιτητές που αιτήθηκαν στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 για τα εξής:

Όσοι φοιτητές βρίσκονται στις θέσεις 1-200 του οριστικού πίνακα κατάταξης που ανακοινώθηκε από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου, καλούνται να παραλάβουν κλειδιά δωματίων για τη Φοιτητική Κατοικία της Πανεπιστημιούπολης, από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως και Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Τα κλειδιά θα παραδίδονται από το Γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας, τις ώρες 9.00 έως 14.00.

Η αποθήκη αποσκευών θα είναι ανοικτή το διάστημα 28 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου και ώρες 12.00 – 14.00.

Όποιος φοιτητής για οποιονδήποτε λόγο αδυνατεί να παρευρεθεί αυτοπροσώπως τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για να παραλάβει κλειδί, θα πρέπει έγκαιρα (πριν από τις αναγραφόμενες ημερομηνίες) να επικοινωνήσει με e-mail με τη Φοιτητική Μέριμνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) προκειμένου να ενημερώσει για την ημερομηνία που θα παραλάβει το κλειδί.

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δωματίου δεν επιθυμεί να παραλάβει κλειδί, πρέπει άμεσα να ενημερώσει με email τη Φοιτητική Μέριμνα, για να παραχωρηθεί το δωμάτιο στους επιλαχόντες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί κλειδί δωματίου είναι να έχει καταβληθεί από το δικαιούχο φοιτητή το ποσό των ενενήντα ευρώ (90 €), το οποίο έχει οριστεί ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου τους», σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου ΠΚ (συνεδρία 352/26-5-2016). Το ποσό αυτό θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής Κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό  ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως αιτιολογία πρέπει να αναγράφει: «Ονοματεπώνυμο φοιτητή», «Αριθμός Μητρώου Τμήματος» & «Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου».

Χωρίς την προσκόμιση του καταθετήριου της Τράπεζας ο φοιτητής δε μπορεί να παραλάβει κλειδί δωματίου.

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου