Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2019-2020

ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

Ρέθυμνο, 31/7/2019

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ρεθύμνου, οι οποίοι αιτήθηκαν παροχής δωρεάν στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών Ρεθύμνου και την έγκριση της από το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Προσωρινός Πίνακας αιτήσεων στέγασης.

 Ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019 και όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση για την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά.

 Παρακαλούμε όποιοι φοιτητές υπέβαλαν αίτηση για στέγαση και δε βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους στον συνημμένο πίνακα, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email για τις όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Τυχόν ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.αποκλειστικά μέχρι και το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019.Μετά το πέρας της προθεσμίας καμία αίτηση δεν δύναται να αξιολογηθεί. 

Επισημαίνεται:      

  Πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για τυχόν μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε με e-mail άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.

       Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας ο πίνακας μοριοδότησης θα επικαιροποιηθεί και θα αναρτηθεί. 

Προσωρινός Πίνακας αιτήσεων στέγασης με σειρά κατάταξης   

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου