Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΚΑΔ.ΕΤΟΣ 2019-2020

 

Ηράκλειο, 30/7/2019

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν δωρεάν σίτιση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και έγκριση από το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

 Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Σίτισης-Σχολές Ηρακλείου

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησή τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι οι πίνακες καταρτίστηκαν βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019 και οι ειδικές κατηγορίες σίτισης βάσει σχετικής νομοθεσίας (ΦΕΚ Β΄1965/2012).  Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο f.merimΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η περίοδος ενστάσεων είναι :

1 έως 10 Αυγούστου

και γίνεται αποκλειστικά μέσω e-mail στο f.merimΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων θα αναρτηθούν στις 26 Αυγούστου.

Οι οριστικά δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης καλούνται να προσέλθουν από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου, Κτίριο Διοίκησης ΙΙ) με την Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα (πάσο), προκειμένου να ενεργοποιήσουν το δικαίωμα τους στη δωρεάν σίτιση, καθημερινά,

από 02/09/2019 έως 30/09/2019

Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-14:00

Όσοι φοιτητές δεν προσέλθουν μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία χάνουν το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση και θα βγει νέα ανακοίνωση από το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας με επιλαχόντες, αρχές Οκτωβρίου.

Το ενεργοποίημένο δικαίωμα δωρεάν σίτισης θα ισχύει μέχρι 23/12/2019.

Με νεότερη ανακοίνωση μας θα ενημερωθείτε για την ενεργοποίηση του δικαιώματος σίτισης από αρχές του 2020, για το υπόλοιπο του ακ. έτους 2019-2020.

 

 Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου