Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΚΑΔ.ΕΤΟΣ 2019-2020

Ηράκλειο, 30/7/2019

Ανακοινώνεται στους ενεργούς φοιτητές των Σχολών Ηρακλείου, οι οποίοι αιτήθηκαν δωρεάν στέγαση για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020,  ότι έπειτα από αξιολόγηση των αιτήσεων από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας των Σχολών του Ηρακλείου και έγκριση από το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης των δικαιούχων φοιτητών έχει ως εξής:

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Παροχής Στέγασης-Σχολές Ηρακλείου  

Όλοι οι αιτούντες έχουν λάβει εξατομικευμένη πληροφόρηση με την αξιολόγηση της αίτησης τους ή πιθανές εκκρεμότητες στα δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι ο πίνακας καταρτίστηκε βάσει του συστήματος μοριοδότησης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης όπως επικαιροποιήθηκε το 2019. Παρά ταύτα, εάν διαπιστωθεί οποιαδήποτε αναντιστοιχία, ο αιτών οφείλει να ενημερώσει το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, μέσω e-mail στο f.merimΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η περίοδος ενστάσεων είναι :

1 έως 10 Αυγούστου

και γίνεται αποκλειστικά μέσω e-mail στο f.merimΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο οριστικός πίνακας των δικαιούχων θα αναρτηθεί στις 19 Αυγούστου.

 

Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει καθοριστεί από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ο τρόπος παροχής της Δωρεάν Στέγασης των φοιτητών των σχολών του Ηρακλείου για το ακ. έτος 2019-2020.

 

 Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ηρακλείου