ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

 

Ρέθυμνο, 29/8/2018.

 

       Ενημερώνουμε τους φοιτητές των σχολών του Ρεθύμνου οι οποίοι αιτήθηκαν σίτιση (ή και σίτιση) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μοριοδότησης των αιτήσεων και οι δικαιούχοι (στο συνημμένο πίνακα) μπορούν να ενεργοποιήσουν το δικαίωμά τους για δωρεάν σίτιση στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας από

την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Το εστιατόριο της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου θα σερβίρει φαγητό από το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018.

       Όποιοι φοιτητές υπέβαλαν αίτηση για στέγαση και δε βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους στον συνημμένο πίνακα, να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους e-mail για τις όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Τυχόν ενστάσεις-αιτήσεις θεραπείας επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αποκλειστικά μέχρι και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018.

       Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια οπωσδήποτε να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για τυχόν μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε με e-mail άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.

       Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων-αιτήσεων θεραπείας ο πίνακας μοριοδότησης θα επικαιροποιηθεί και θα οριστικοποιηθεί.

 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου

 

Ο πίνακας δικαιούχων δωρεάν Σίτισης εδώ: