ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ρέθυμνο, 21/8/2018.

 

       Ενημερώνουμε τους διαμένοντες κατά τους θερινούς μήνες του 2018 στις Φοιτητικές Κατοικίες της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου, ότι:

Α’. Όσοι από τους διαμένοντες έχουν υποβάλει αίτηση στέγασης για το ακαδ. έτος 2018-19 και στη λίστα μοριοδότησης που ανακοίνωσε η Φοιτητική Μέριμνα έχουν από οκτώ (8) μόρια και περισσότερα, άρα είναι άμεσα εν δυνάμει δικαιούχοι στέγασης, μπορούν να παραμείνουν, αν το επιθυμούν, στο δωμάτιο που βρίσκονται τώρα.

Αν όμως θελήσουν να επιστρέψουν στο δωμάτιο που είχαν στο περυσινό ακαδ. έτος (2017-18) τότε θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 24/8/2018 να παραλάβουν από το γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας το κλειδί του παλαιού τους δωματίου για να μεταφερθούν και το αργότερο τη Δευτέρα 27/8/2018 να επιστρέψουν στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας το κλειδί από το δωμάτιο της θερινής τους διαμονής.

Β’. Όσοι από τους διαμένοντες ΔΕΝ υπέβαλαν αίτηση στέγασης για το ακαδ. έτος 2018-19 ή υπέβαλαν αίτηση στέγασης αλλά στη λίστα μοριοδότησης που ανακοίνωσε η Φοιτητική Μέριμνα έχουν από επτά (7) μόρια και λιγότερα, άρα ανήκουν στους επιλαχόντες στέγασης αλλά σε βάθος χρόνου, θα πρέπει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 27/8/2018 να επιστρέψουν στο γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας το κλειδί από το δωμάτιο της θερινής τους διαμονής.

Γ’. Όποιοι από τους διαμένοντες της παραγράφου Β’ επιθυμούν να παραμείνουν σε δωμάτιο του Ξενία κατά την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2018 θα πρέπει να ενημερώσουν με e-mail τη Φοιτητική Μέριμνα προκειμένου κατά την παράδοση των κλειδιών του δωματίου της θερινής τους διαμονής (στις 27/8/2018) να παραλαμβάνουν το κλειδί για δωμάτιο στο Ξενία.

 

Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου

f.merimna-reth@admin.uoc.gr