ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

 αιτήσεων ΣΙΤΙΣΗΣ ακαδ. έτους 2017-2018

ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

(για τις κατηγορίες  90%, 10%, αλλοδαπών – αλλογενών, ομογενών)

 

Ρέθυμνο, 23/10/2017.

        Ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές (των παραπάνω κατηγοριών) των σχολών του Ρεθύμνου, ότι μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων για σίτιση, η Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας κατέταξε τους αιτούντες, σύμφωνα με τους πίνακες [εδώ] ως εξής: 

α)  αν ανήκουν σε ειδική κατηγορία ή όχι (βλ. ΚΥΑ:Φ5/68535/Β3/ΦΕΚ1965/Β’/18-6-2012 άρθρο 1 παρ. 8 & 9).  

Β)  τα μόρια που συγκέντρωσε η αίτηση τους.

Καλούνται από αύριο Τρίτη, 24/10/2017 έως την Πέμπτη, 2-11-2017 να προσέλθουν στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, για ενεργοποίηση του δικαιώματος δωρεάν σίτισης:

  • όλοι οι φοιτητές των Ειδικών Κατηγοριών ανεξαρτήτως μορίων, και
  • οι φοιτητές των μη Ειδικών κατηγοριών  των οποίων η αίτηση συγκέντρωσε από έξι (6) μόριακαι περισσότερα.

Διευκρινήσεις:

 Όποιος/α δε βρήκε τον αριθμό μητρώου του/της στη λίστα που ανακοινώθηκε ή διαφωνεί με τον αριθμό των μορίων, θα πρέπει να στείλει το ερώτημα ή τη διαφωνία του/της στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας.

Τυχόν ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017. Μετά την λήξη της προθεσμίας ενστάσεων καμία αλλαγή δεν δύναται να πραγματοποιηθεί. 

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια, οπωσδήποτε να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για τυχόν μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα, σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση ΔΕ θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε από το ακαδημαϊκό σας e-mail, άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.

  

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ