Σε όλους τους φοιτητές, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης παρέχεται η δυνατότητα να γυμναστούν δωρεάν στα δύο Πανεπιστημιακά Γυμναστήρια.

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου,

βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Βουτών, Ηρακλείου, και διαθέτει ένα πλήρες αθλητικό κέντρο με κλειστό γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο με όργανα καρδιοαναπνευστικής και μυικής ενδυνάμωση, κλειστή πισίνα 25μέτρων, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και πολλές διαφορετικές αθλητικές ομάδες.

Λειτουργεί καθημερινά από 10:00 μέχρι 18:00. Περισσότερα στο http://unisport.uoc.gr/ και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου,

βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρεθύμνου, διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα οργάνων καρδιοαναπνευστικής και μυικής ενδυνάμωσης .

Λειτουργεί καθημερινά από 14:30 μέχρι 20:00. Περρισότερα στο http://www.gymreth.blogspot.com/ και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.