UoC logologo 2                                                                           Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η     

                                               

Στα πλαίσια της συνέχισης  του σύμφωνου συνεργασίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την ομάδα μπάσκετ Cretan Kings,   θα χορηγηθούν για το ακαδ. έτος 2019-2020, 100 δωρεάν εισιτήρια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (80 στους φοιτητές, 20 στο διδακτικό-διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος).

Όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν τις σχετικές κάρτες παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας μόνο από το ακαδημαϊκό τους email,  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Φοιτητικής Μέριμνας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τον παρακάτω πίνακα συμπληρωμένο (αρχείο excel).

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΑΜΚΑ

ΑΡ. ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

E-MAIL

ΤΜΗΜΑ

                   

 

 

Αιτήματα θα γίνονται δεκτά μόνο εφόσον είναι σωστά συμπληρωμένα ΟΛΑ τα στοιχεία του πίνακα και αποκλειστικά  έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019

 

Tονίζεται ότι,

α) το εισιτήριο εκδίδετε μόνο στον δικαιούχο με την επίδειξη ταυτότητας και είναι αυστηρά προσωπικό. Δεν μεταβιβάζεται ή παραχωρείτε σε άλλον (δηλαδή στο αρχείο του excel θα αναφέρονται τα στοιχεία αυτού που θα παρακολουθεί τους αγώνες),

* β) κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσετε υποχρεωτικά το εισιτήριο και την αστυνομική σας ταυτότητα,

* γ) το εισιτήριο είναι για συγκεκριμένες θέσεις και συγκεκριμένη θύρα και

* δ) χωρίς την παροχή των στοιχείων που σας ζητούνται, δεν δύναται να προχωρήσουμε στην έκδοση εισιτηρίου.

    

 

logotop2

Ρέθυμνο Cretan Kings
T: 2831036279
M. 6945146198
Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.