Το Πανεπιστημίου της Μασσαλίας στην Γαλλία προσκαλεί φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης σε «Διεθνές Τρόπαιο TITE Φοιτητών Ταλέντων», «ΤΙΤΕ International Trophy of Student Talents» από 1-3/6/2018. Η πόλη της Μασσαλίας, που έχει επιλεγεί ως η 2017 Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα του αθλητισμού, προσφέρει τις τέλειες συνθήκες για να φιλοξενήσει ένα τέτοιο πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός. Οι φοιτητές της Αθλητικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Aix-Marseille σας καλωσορίζουν σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη: Parc National des Calanques.

Από 1η έως 3 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 2η έκδοση του TITE, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2000 φοιτητές που θα έρθουν στην πανεπιστημιούπολη Luminy (Μασσαλία) για να εκπροσωπήσουν τα πανεπιστήμιά τους. Θα αγωνιστούν τόσο στον αθλητισμό (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ράγκμπι, μπάντμιντον, μαζορέτες ...) και καλλιτεχνικές και πολιτιστικές προκλήσεις (φωτογραφία, μαγείρεμα, γκράφιτι ...) διεκδικώντας συνολικά 1000 έπαθλα νίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ένα φόρουμ που αποτελείται από πολλές εταιρείες της περιοχής, αναζητώντας νέα ταλέντα.
Δεδομένης της σπουδαιότητας μιας εργασίας ή μιας σκηνικής εμπειρίας στο εξωτερικό, πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πολύτιμη ευκαιρία για όλους τους φοιτητές.
Το θαυμάσιο τοπίο του εθνικού φυσικού πάρκου του Calanques, θα πλαισιώσει την εκδήλωση.

Υπάρχουν 3 διαθέσιμες επιλογές συμμετοχής, που διαφέρουν στον αριθμό των υπηρεσιών και στην τιμή. Ωστόσο, τη τιμή για την συμμετοχή σας είναι η πιο συμφέρουσα μεταξύ αυτού του τύπου εκδηλώσεων (πακέτα συμμετοχής από 25 έως 50 ευρώ).


Αυτό το σημαντικό γεγονός, το οποίο συνδυάζει τον αθλητισμό, την τέχνη, τον πολιτισμό και τη διασκέδαση, οργανώνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Κλαμπ Stade Marseillais, την περιφερειακή επιτροπή συλλογικού αθλητισμού και έναν μεγάλο αριθμό φοιτητικών ενώσεων από το πανεπιστήμιο της Aix-Marseille. Ενόψει της επιτυχίας της 1ης έκδοσης, πιστεύουμε ότι το TITE θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη ευκαιρία να εκπροσωπήσετέ το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο μιας διεθνούς εκδήλωσης.

Περισσότερες Πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους και στο διαφημιστικό φυλλάδιο 1 και 2 :

Website : http://tite-marseille.com/fr/trophee-international-talents-etudiants/

Participation-packs page : http://tite-marseille.com/fr/participer/

Facebook page : https://fr-fr.facebook.com/TITEMarseille/