ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ  αιτήσεων ΣΙΤΙΣΗΣ & ΣΤΕΓΑΣΗΣ ακαδ. έτους 2017-2018

ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ για τις κατηγορίες  : α) Μεταπτυχιακών Φοιτητών & β) εισακτέων με το 5% βάσει του αρθ.35 Ν.3794/09

 Ρέθυμνο, 10/11/2017

       Ενημερώνουμε τους φοιτητές των σχολών του Ρεθύμνου ότι μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων  η Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας κατέταξε τους αιτούντες, σύμφωνα με τα μόρια που συγκέντρωσαν, στους παρακάτω πίνακες ως εξής:

πίνακας μεταπτυχιακών φοιτητών                πίνακας εισακτέων  5% βάσει του αρθ.35 Ν.3794/09

 

 Παραλαβή δωματίων/κλειδιών:

Ενημερώνουμε ότι για τους φοιτητές που  η αίτηση τους συγκέντρωσε:

  • από 7 μόρια και άνω (9, 10, 11, 12 & 13), ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν κλειδιά από το γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας,   το αργότερο έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, (ώρες γραφείου 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ.)
  • από 6 μόρια και κάτω (6, 5, 4, 3,1), ότι θα ειδοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση (όπως αναφέρονται στον πίνακα) εφόσον προκύψουν κενές κλίνες σε δωμάτια.

Η παράδοση των κλειδιών γίνεται μόνο αυτοπροσώπως, όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα πρέπει έγκαιρα (πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία) να ενημερώσουν, από το ακαδημαϊκό τους e-mail τη Φοιτητική Μέριμνα Ρεθύμνου. Η μη έγκαιρη ανταπόκριση συνεπάγεται την μη αποδοχή της παροχής, και η κλίνη διατίθεται στους επιλαχόντες (7 μόρια και κάτω).  

Επισημαίνεται ότι:      

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρία 352/26-5-2016) οι φοιτητές που θα διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες του Π.Κ. από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και εξής θα πρέπει να καταβάλουν ποσό ύψους ενενήντα ευρώ (90 €) ως «εγγύηση καλής χρήσης του δωματίου τους», η οποία θα επιστρέφεται κατά την αποχώρηση των φοιτητών στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς, μετά από ενυπόγραφη βεβαίωση του Διαχειριστή της Φοιτητικής κατοικίας για την καλή κατάσταση του δωματίου τους.

Η κατάθεση του ποσού της εγγύησης θα γίνεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό  ΙΒΑΝ: GR7601713740006374030020251 του Πανεπιστημίου Κρήτης και ως αιτιολογία πρέπει να αναγράφει: «Ονοματεπώνυμο φοιτητή», «Αριθμός Μητρώου» & «Φοιτητική Κατοικία Ρεθύμνου». Χωρίς την προσκόμιση του καταθετήριου τραπέζης ο φοιτητής δε μπορεί να παραλάβει κλειδί. 

 

Ενεργοποίηση σίτισης:

Καλούνται από την Δευτέρα 13-11-2017 έως την Δευτέρα 20-11-2017 να προσέλθουν στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, για ενεργοποίηση του δικαιώματος δωρεάν σίτισης:

  • όλοι οι φοιτητές των Ειδικών Κατηγοριών ανεξαρτήτως μορίων, και
  • οι φοιτητές των μη Ειδικών κατηγοριών  των οποίων η αίτηση συγκέντρωσε από έξι (6) μόρια και περισσότερα.

 

Διευκρινήσεις:

 Όποιος/α δε βρήκε τον αριθμό μητρώου του/της στη λίστα που ανακοινώθηκε ή διαφωνεί με τον αριθμό των μορίων, θα πρέπει να στείλει το ερώτημα ή τη διαφωνία του/της στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας.

Τυχόν ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή  17 Νοεμβρίου 2017.

Παρακαλούμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια οπωσδήποτε να ελέγξετε το ακαδημαϊκό σας e-mail για τυχόν μηνύματα από τη Φοιτητική Μέριμνα σχετικά με την αίτησή σας, διότι υπάρχει ενδεχόμενο να σας έχει ζητηθεί να μας στείλετε με e-mail κάποια δικαιολογητικά προκειμένου να αξιολογηθεί η αίτησή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση ΔΕ θα χρειαστεί να υποβληθεί ένσταση, παρά μόνο να μας στείλετε από το ακαδημαϊκό σας e-mail, άμεσα & σωστά τα σχετικά δικαιολογητικά.